📢 Important announcement: Please go here for more information.

Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky5)

ronin4
Amateur
Amateur
Posts: 28
Joined: Tue Oct 2, 2012

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by ronin4 » 6 years ago

So now Ive gone and downloaded these two free updates on Xbox Live on PC.
I have gone onto xbox Dashboard and then went to Active Downloads, but instead of showing anything its the "Join XboxLive" screen and if I say yes it starts looking for a connection.

Does this mean I need to be online to get these updates?
Is there a place to get them on to my pc for transfer?
Thanks again, sorry.:)



Daymos
Vice-Captain
Vice-Captain
Posts: 969
Joined: Tue Mar 15, 2011
Supports: Arsenal
Location: West London
Contact:

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by Daymos » 6 years ago

Oh I see..

You Xbox will need to be connected to the internet to get the updates..

Coudl you not take it into another room in the house or a friends house and do it that way just to get the updates?


and thank you for the donation kind Sir. :)
USB OPTIONS HERE:
http://www.facebook.com/djdaymos

Optional Donation Link: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?c ... id=9361692

Twitter: @DJDaymos
Image

Dramacydal
Squad Player
Squad Player
Posts: 94
Joined: Tue Jun 26, 2012

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by Dramacydal » 6 years ago

Daymos wrote:Oh I see..

You Xbox will need to be connected to the internet to get the updates..

Coudl you not take it into another room in the house or a friends house and do it that way just to get the updates?


and thank you for the donation kind Sir. :)
Why dont you upload the dat pack for him?
Its not illegal.Its free.he can the just put it on a usb and move it to his xbox.

Daymos
Vice-Captain
Vice-Captain
Posts: 969
Joined: Tue Mar 15, 2011
Supports: Arsenal
Location: West London
Contact:

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by Daymos » 6 years ago

Dramacydal wrote:
Daymos wrote:Oh I see..

You Xbox will need to be connected to the internet to get the updates..

Coudl you not take it into another room in the house or a friends house and do it that way just to get the updates?


and thank you for the donation kind Sir. :)
Why dont you upload the dat pack for him?
Its not illegal.Its free.he can the just put it on a usb and move it to his xbox.

Good idea mate but no.. lol

theres a thing called Digital Rights Management (DRM) and it wont work.

I spent months exploring how to beat this but it not worth it.

Basically if I share my data pack update.. if someone is actually able to get it to load on their Xbox 360.. it will say error.. software from a different version..

However... if they connect their Xbox to the internat and sign into their profile.. the error msg will dissapear

Kind of defeats the object because people who can siign in on Xbox Live wont need to use someone elses datapack download.

another way this happens is if he takes his hard drive to his friends house and downloads the date pack update from his friends Xbox console..

when he gets homeand plugs it back into his Xbox.. the error message will come again.

However if he takes his whole xbox with hard drive to his friends house.. he will then be able to use the data pack update offline.


The only other way is by possibly rehashing and resign the file but thats a bit technical for the average and i say if someone is advanced enough to do all that... then they should be advanced enough to have Xbox internet connection..

Oh and Iused to attach data pack updates wih the option files and just this morning i was contemplating to do the same but i decided against it..

Mainly because i end up getting 100's of emails asking how to get it to work and also people with banned consoles tend to get excited.. but it dont work.. lol

:)
USB OPTIONS HERE:
http://www.facebook.com/djdaymos

Optional Donation Link: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?c ... id=9361692

Twitter: @DJDaymos
Image

ronin4
Amateur
Amateur
Posts: 28
Joined: Tue Oct 2, 2012

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by ronin4 » 6 years ago

okay doke folks Im back again :)

Daymos, the reason I cant get online is because the only tv is an old CRT and is 32", ie its a heavy fecker to carry upstairs! :lol: . I am assuming that if I just connect the xbox to the ethernet cable in another room I will still need to access the Dashboard, on tv screen, to activate the download, or would they start downloading as soon as I switch xbox on?
If they start downloading automatically can anyone say how long they usually take, as I wont be able to tell if they have finished without a tv screen? (crazy)
I havent been online with the xbox in about 3 or 4 years I think so not too sure what will be happening when I do, so would want to see the tv screen anyway, but Im willing to give it a go if you can tell me if it would start automatically and roughly how long I should leave it for?
Thanks :)

And yes I know about the £30 Wifi connection, but I hesitant to buy it for the occassional use, I have limited Broadband, so wouldnt ever play online.

Daymos
Vice-Captain
Vice-Captain
Posts: 969
Joined: Tue Mar 15, 2011
Supports: Arsenal
Location: West London
Contact:

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by Daymos » 6 years ago

hey Ronin


I understand and feel your pain mate..

I too wouldnt but a wireless adapter for limited use.. i actually did just that for my spare Xbox (editing machine) but now my brother is borrowing it in his new place so i dont think ill get it back..

anyways..


the update is hard to use (blind) as you need to navigate through the PES2013 menu after the title screen.
USB OPTIONS HERE:
http://www.facebook.com/djdaymos

Optional Donation Link: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?c ... id=9361692

Twitter: @DJDaymos
Image

ronin4
Amateur
Amateur
Posts: 28
Joined: Tue Oct 2, 2012

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by ronin4 » 6 years ago

"Basically if I share my data pack update.. if someone is actually able to get it to load on their Xbox 360.. it will say error.. software from a different version.."

So basically I have now found a website called;

http://www.xbuc.net/?faq

Anyone used one these before?

TY again :)

Daymos
Vice-Captain
Vice-Captain
Posts: 969
Joined: Tue Mar 15, 2011
Supports: Arsenal
Location: West London
Contact:

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by Daymos » 6 years ago

if the site works for you that's great but I won't be creating a forum in those areas because it will only confuse everyone else
USB OPTIONS HERE:
http://www.facebook.com/djdaymos

Optional Donation Link: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?c ... id=9361692

Twitter: @DJDaymos
Image

ronin4
Amateur
Amateur
Posts: 28
Joined: Tue Oct 2, 2012

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by ronin4 » 6 years ago

Hey all =, Im back :)
So I got some help and got all the latest downloads I could find for pro2012 from Marketplace.
It now comes up on screen DataPack 4.00 Ver1.00
I then had to go through 40 (40!) adverts for adidas new boots available in Edit section (yay!). :)

I now have Bundesliga and Npower, Liga Zon Sagres and Barclays league with correct names.
This was all I was wanting from the Daymos patch, as I thought EAs Fifa had exclusive right to that stuff?

So if I now go into Xbox storage I only find the game itself, no mention of these downloads or the Daymos patch.
Should I install theDaymos patch now, Im not sure what it will add, dont want to risk losing these downloads from MArketplace as I cant go online again with Xbox and I cant see the downloads listed anywhere in the Dashboard.
I have noticed that my Dortmund team is p-poor and players are in wrong positions though, will Daymos patch sort this?

Thanks again
All the best
Ronin :)

ronin4
Amateur
Amateur
Posts: 28
Joined: Tue Oct 2, 2012

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by ronin4 » 6 years ago

Also when I go into Edit and try to change the Spurs away strip, the strip option is greyed out? :(

Daymos
Vice-Captain
Vice-Captain
Posts: 969
Joined: Tue Mar 15, 2011
Supports: Arsenal
Location: West London
Contact:

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by Daymos » 6 years ago

ronin4 wrote:Also when I go into Edit and try to change the Spurs away strip, the strip option is greyed out? :(

Hey mate..

you copy the option file over once you have all the required updates..


Spurs cant be changed because they were an official team in PES2012

Official teams cant be edited.

Let me know how it goes mate.

ps lol at the 40 adverts
USB OPTIONS HERE:
http://www.facebook.com/djdaymos

Optional Donation Link: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?c ... id=9361692

Twitter: @DJDaymos
Image

ronin4
Amateur
Amateur
Posts: 28
Joined: Tue Oct 2, 2012

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by ronin4 » 6 years ago

ty Daymos :)
Fiddling about with it today:)

fifainspected
Warming Up
Warming Up
Posts: 6
Joined: Sat Dec 8, 2012

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by fifainspected » 5 years ago

Fantastic!

Will updating the option file mess with current ML / Become a legend modes? or can we continue any saved games we have in progress?

Thanks again!

User avatar
Mike
Founder
Founder
Posts: 4379
Joined: Wed Jan 19, 2011
Supports: The Arsenal
Location: London
Contact:

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by Mike » 5 years ago

fifainspected wrote:Fantastic!

Will updating the option file mess with current ML / Become a legend modes? or can we continue any saved games we have in progress?

Thanks again!
You'll be able to continue your ML/BAL careers without any problems - although I don't think you'll be able to use the new players of V4 in already-made game saves.
✅ 🐦 💟

ZiZoPES
Warming Up
Warming Up
Posts: 1
Joined: Mon Jan 21, 2013

Re: Daymos OPE ELITE PES 2012 Xbox 360 Option file V4 (Rocky

Post by ZiZoPES » 5 years ago

when i customize da usb nd plug it to ma laptop it takes soooooooo much time to open da usb wat shall i do ????? :?: :?: :?:

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest