📢 Forums updated! Please go here for more information.

[XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

User avatar
Seabass
Club Legend
Club Legend
Posts: 1637
Joined: Fri Mar 9, 2012
Supports: OPE
Location: England
Contact:

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by Seabass » 4 years ago

Remylebeau wrote:Gents,

Installed 4.1 with no issues and everything seemed kosher until I started master league. When trying to choose my team, all the rosters for each team were the same, essentially locked, and it was a scrub team of fictional players.


In Become A Legend, exhibition, etc, the rosters and kits are great. Only in Master do I have an issue with rosters. Any ideas?

I reinstalled the files multiple times but no luck.
Head into the Extra Content menu and unlock the feature that lets you start with a 'real' team.

I forget its exact name but you should know the one I'm talking about. Unlock it and start up a new ML. As you set up your ML, the new option will appear. ;)
Join me in the Football Forum!

Remylebeau
Beginner
Beginner
Posts: 14
Joined: Tue Aug 21, 2012

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by Remylebeau » 4 years ago

I'll give it a go.

Big props from Texas!

User avatar
Seabass
Club Legend
Club Legend
Posts: 1637
Joined: Fri Mar 9, 2012
Supports: OPE
Location: England
Contact:

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by Seabass » 4 years ago

Remylebeau wrote:I'll give it a go.

Big props from Texas!
You're very welcome! (y)
Join me in the Football Forum!

Remylebeau
Beginner
Beginner
Posts: 14
Joined: Tue Aug 21, 2012

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by Remylebeau » 4 years ago

Seabass,


Don't see that option. Is it something I unlock with gp? Any other ideas?

User avatar
Seabass
Club Legend
Club Legend
Posts: 1637
Joined: Fri Mar 9, 2012
Supports: OPE
Location: England
Contact:

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by Seabass » 4 years ago

Remylebeau wrote:Seabass,

Don't see that option. Is it something I unlock with gp? Any other ideas?
Yes. Just had a look and here's where the feature is:

Extra Content > Mode Expansion Kits > Master League 3 (Start the game using Club Team lineups)

Only 100GP which isn't too bad. Unless you've just opened PES 2013 from the box, you should have enough GP.


Enjoy! :great:
Join me in the Football Forum!

Remylebeau
Beginner
Beginner
Posts: 14
Joined: Tue Aug 21, 2012

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by Remylebeau » 4 years ago

Yea, don't have enough. How do you get it?

User avatar
Seabass
Club Legend
Club Legend
Posts: 1637
Joined: Fri Mar 9, 2012
Supports: OPE
Location: England
Contact:

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by Seabass » 4 years ago

Remylebeau wrote:Yea, don't have enough. How do you get it?
Either:

play 10x offline matches.

play 2x online matches <<< the better option. ;)
Join me in the Football Forum!

User avatar
killhi12
Reserve
Reserve
Posts: 67
Joined: Tue Aug 14, 2012
Supports: Hereford FC
Location: Southport, England

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by killhi12 » 4 years ago

Daymos wrote:Hi,

It wont work with the xbox 4gb version properly

you need a hard drive 20gb or more in order to display all the kits and stuff.

a 4gb hard drive is not designed to read all the files properly as its technically classed as an external drive in the xbox's eyes
Can I buy a 20gb hard drive and use that or do I have to have an Xbox 360 with it built in? coz I have the same kind of xbox as coffinmaker.

coffinmaker
Warming Up
Warming Up
Posts: 4
Joined: Sun Aug 19, 2012
Location: Poland currently Scotland Perth

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by coffinmaker » 4 years ago

Daymos wrote:Hi,

It wont work with the xbox 4gb version properly

you need a hard drive 20gb or more in order to display all the kits and stuff.

a 4gb hard drive is not designed to read all the files properly as its technically classed as an external drive in the xbox's eyes
awrite mate thanks for the answer, so if i get hold on a hard drive 20gb or more and will connect it with my xbox will it work ok then? or is there a possibility to delete the stadiums which takes ages to load up of the files in the xbox memory system ?or just leave it alone and keep on playing it till i buy the hard drive?

got a 8gb memory but it won't help will it? and that external hard drive i connect through the usb port aye? imn really green about xboxs dont use for anything apart PES 2012 its the only game i play on it lol

arrmiis
Warming Up
Warming Up
Posts: 1
Joined: Fri Aug 31, 2012

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by arrmiis » 4 years ago

hi, i,ve done everything you said to do for this 4.1 patch, but when i turn on pes they saying me: fail to load edit data, needs something update. please, Help!!

User avatar
Pete Evo
Vice-Captain
Vice-Captain
Posts: 968
Joined: Mon Mar 14, 2011
Supports: Leyton Orient
Location: East London

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by Pete Evo » 4 years ago

arrmiis wrote:hi, i,ve done everything you said to do for this 4.1 patch, but when i turn on pes they saying me: fail to load edit data, needs something update. please, Help!!
Well, that's not true. You missed this is Step 1. :oops: :oops:
Please also download all official game patches and data packs (DLC) from Konami.
Go to Extra Content and download all the data packs. Then install the option file.

Domi7
Warming Up
Warming Up
Posts: 4
Joined: Fri Aug 31, 2012

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by Domi7 » 4 years ago

I must wait 5-10 Minute but it works thx Daymos thx thx thx

Now i hav the best xbox360 of thx thx thx

I AM SO HAPPYYY!!!!!!!!!!!!!!

Domi7
Warming Up
Warming Up
Posts: 4
Joined: Fri Aug 31, 2012

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by Domi7 » 4 years ago

OK now i need help i installed that option file but i got some problems:

League: Bundesliga,Serie A Logs are not there
Cups: Copa del Rey,FIFA World Cup,European Championship and many others also hav not logos
Kits: Many of the Teams doesnt have the 2012/13 Kits for example FC Barcelona

Daymos
Vice-Captain
Vice-Captain
Posts: 969
Joined: Tue Mar 15, 2011
Supports: Arsenal
Location: West London
Contact:

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by Daymos » 4 years ago

Domi7 wrote:OK now i need help i installed that option file but i got some problems:

League: Bundesliga,Serie A Logs are not there
Cups: Copa del Rey,FIFA World Cup,European Championship and many others also hav not logos
Kits: Many of the Teams doesnt have the 2012/13 Kits for example FC Barcelona

Sounds like you either have an Xbox360 hard drive model under 20GB in size or your trying to load the game direct from the usb?
USB OPTIONS HERE:
http://www.facebook.com/djdaymos

Optional Donation Link: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?c ... id=9361692

Twitter: @DJDaymos
Image

Domi7
Warming Up
Warming Up
Posts: 4
Joined: Fri Aug 31, 2012

Re: [XBOX 360] Daymos OPE - v4.1

Post by Domi7 » 4 years ago

Daymos wrote:
Domi7 wrote:OK now i need help i installed that option file but i got some problems:

League: Bundesliga,Serie A Logs are not there
Cups: Copa del Rey,FIFA World Cup,European Championship and many others also hav not logos
Kits: Many of the Teams doesnt have the 2012/13 Kits for example FC Barcelona

Sounds like you either have an Xbox360 hard drive model under 20GB in size or your trying to load the game direct from the usb?
I have a Slim 4GB is that the reason?!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest