Page 2 of 2

Re: [V1.4] GTM OPE

Posted: Fri May 10, 2013 12:44 am
by Mike
owenRFC - welcome to the forums. :)

First, you'll need to download all Data Packs so you're fully up to date. You can download all DLC by loading up PES 2013, scrolling across to Information and then selecting Data Pack Update.

Once you've done that, install all of GTM's updates - all of which can be found here: http://www.gtmpesworld.com/p/pes-2013-files.html (as I type this, his newest update is 1.6)

Re: [V1.4] GTM OPE

Posted: Thu Jun 06, 2013 2:14 pm
by stevob7
onlyproevo wrote:owenRFC - welcome to the forums. :)

First, you'll need to download all Data Packs so you're fully up to date. You can download all DLC by loading up PES 2013, scrolling across to Information and then selecting Data Pack Update.

Once you've done that, install all of GTM's updates - all of which can be found here: http://www.gtmpesworld.com/p/pes-2013-files.html (as I type this, his newest update is 1.6)
Hi, i accidently installed the option files first and the Data Pack 6. Would you know what i could do to get everything working? i am just after getting PES 2013. i'm really annoyed i didnt see the sentence saying to install data packs first.

thank you

Re: [V1.4] GTM OPE

Posted: Fri Jun 07, 2013 11:07 am
by Seabass
stevob7 -- have you loaded up PES 2013 to see if it works? If it's not, make sure you have Data Pack 6 installed and then install the option files (I'd suggest going from V1.4 onwards just to make sure you have all the necessary files).

Re: [V1.4] GTM OPE

Posted: Fri Jun 07, 2013 11:14 am
by stevob7
Ok thanks I got it working anyway. Also if I install v1.5,6 will the Dortmund team be back to normal as players are missing?

Btw I admire your work and thank you for it

Re: [V1.4] GTM OPE

Posted: Fri Jun 07, 2013 11:16 am
by Seabass
Yup, that's the main feature of V1.6 I believe! Data Pack 6 messed up the squads and transfers so the new 1.6 update was made to put everything back in place. :)

Re: [V1.4] GTM OPE

Posted: Sun Jun 09, 2013 8:19 am
by icecub
Hi guys,

I just installed the GTM OPE V1.0. Thanks for making those option files, I'm really glad with it.
Now I want to install GTM OPE V1.4, but do I need to download V1.1 first?
And I see the Bundesliga doesn't have the correct players in the team. Is that correct? How can I solve that problem?

Many thanks!

Re: [V1.4] GTM OPE

Posted: Sun Jun 09, 2013 11:33 am
by Seabass
icecub wrote:Hi guys,

I just installed the GTM OPE V1.0. Thanks for making those option files, I'm really glad with it.
Now I want to install GTM OPE V1.4, but do I need to download V1.1 first?
And I see the Bundesliga doesn't have the correct players in the team. Is that correct? How can I solve that problem?

Many thanks!
Yes, you need to install all updates. V1.0 to V1.6 (and also V1.7 when it gets released soon).
All download links are on GTM's personal website - http://www.gtmpesworld.com/p/pes-2013-files.html

Re: [V1.4] GTM OPE

Posted: Sun Jun 30, 2013 1:42 am
by newone88
Hi,
I have the Japanese version of this game. Is there away to install these for the Japanese game? Looks like the option file name is different (world soccer winning eleven 2013) and this one is Pro Evolution soccer 2013.
Please let me know if there is away to rename these option files or if there are patches for the Japanese version.
Thanks