[V2] Daymos OPE - Now Works With DP1/DP2!

Seabass
Club Legend
Club Legend
Posts: 1637
Joined: Fri Mar 09, 2012 3:42 pm
Supports: OPE
Location: England
Contact:

Re: [V2] Daymos OPE - Now Works With DP1/DP2!

Post by Seabass »

gusgog :: on the video, I think the folder has already been extracted as the vid was recorded on Daymos' computer.

Also, it sounds like you're not following the tutorial correctly. Once you delete the Data 0001 and Data 0002 files, you replace them with the new Data 0001 and Data 0002 files from the .rar folder you've downloaded.

You DO NOT create a new folder called "V2". The Data 0001 and Data 0002, and nothing else, files must be there in the hidden Xbox 360 folder on your USB. If you don't do this, then your 360 won't be able to read the files.

Like Pete said, try using the text tut if you don't like the video tut - viewtopic.php?f=42&t=631
Join me in the Football Forum!

renan_nense
Warming Up
Warming Up
Posts: 1
Joined: Sun Jan 20, 2013 2:48 pm

Re: [V2] Daymos OPE - Now Works With DP1/DP2!

Post by renan_nense »

hello guys, I'm with v2 (2.0 DLC and Patch 1.02) alloys put some badges are not showing up, and even without shields also what might be happening?

Mike
Founder
Founder
Posts: 4381
Joined: Wed Jan 19, 2011 10:48 am
Supports: The Arsenal
Location: London
Contact:

Re: [V2] Daymos OPE - Now Works With DP1/DP2!

Post by Mike »

renan_nense wrote:hello guys, I'm with v2 (2.0 DLC and Patch 1.02) alloys put some badges are not showing up, and even without shields also what might be happening?
You need a hard drive of at least 20gb in size for option files to work.
✅ 🐦 💟

Pete Evo
Vice-Captain
Vice-Captain
Posts: 968
Joined: Mon Mar 14, 2011 10:52 pm
Supports: Leyton Orient
Location: East London

Re: [V2] Daymos OPE - Now Works With DP1/DP2!

Post by Pete Evo »

onlyproevo wrote:
renan_nense wrote:hello guys, I'm with v2 (2.0 DLC and Patch 1.02) alloys put some badges are not showing up, and even without shields also what might be happening?
You need a hard drive of at least 20gb in size for option files to work.
Also... why download V2 when you can download V3? ;) ;)
viewtopic.php?f=63&t=987

juiceman522
Warming Up
Warming Up
Posts: 1
Joined: Tue Jan 29, 2013 12:16 pm

Re: [V2] Daymos OPE - Now Works With DP1/DP2!

Post by juiceman522 »

Hello, Im using a Mac to download the file. V2 option file keeps downloading as or with my vlc media player. When I move it to my flash drive and insert to the xbox 360 it always makes me configure or customize the flash drive again. What do I need to do? Thanks

Daymos
Vice-Captain
Vice-Captain
Posts: 969
Joined: Tue Mar 15, 2011 10:54 am
Supports: Arsenal
Location: West London
Contact:

Re: [V2] Daymos OPE - Now Works With DP1/DP2!

Post by Daymos »

juiceman522 wrote:Hello, Im using a Mac to download the file. V2 option file keeps downloading as or with my vlc media player. When I move it to my flash drive and insert to the xbox 360 it always makes me configure or customize the flash drive again. What do I need to do? Thanks

If the guide is not working, i have a few ready made usb's avalaiable here: ~>

http://daymosusb.blogspot.co.uk/2012/09 ... 3.html?m=1
USB OPTIONS HERE:
http://www.facebook.com/djdaymos

Optional Donation Link: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?c ... id=9361692

Twitter: @DJDaymos
Image

Seabass
Club Legend
Club Legend
Posts: 1637
Joined: Fri Mar 09, 2012 3:42 pm
Supports: OPE
Location: England
Contact:

Re: [V2] Daymos OPE - Now Works With DP1/DP2!

Post by Seabass »

juiceman522 wrote:Hello, Im using a Mac to download the file. V2 option file keeps downloading as or with my vlc media player. When I move it to my flash drive and insert to the xbox 360 it always makes me configure or customize the flash drive again. What do I need to do? Thanks
juiceman522 :: try downloading V3 instead of V2: viewtopic.php?f=63&t=987

Also, when you have customized your usb to 512mb, try going onto pes 2013 and starting up a new profile on your usb. Make sure you load from your USB so that there's not nothing on there when you switch the new Data files across on your PC.

That's what I always do to make sure, although I'm not on mac though (hmm)
Join me in the Football Forum!

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests